Free Shipping for purchase above RM150
icon-search
icon-search

Bagaimana mencipta ruang kerja yang produktif!

Hai semua! Saya amat berbesar hati untuk berkongsi video Youtube giliran saya pada hari ini. Tugasan yang amat mencabar bagi saya ini kerana saya tidak mempunyai latarbelakang video editing. Saya diberi tunjuk ajar dan dibantu oleh kawan2 utk mendekorasi video Youtube ini. Tajuk videonya ialah 'Bagimana mencipta ruang kerja yang produktif?' Didalam video ini saya akan menunjukkan bagaimana cara saya bekerja ditempat kerja bagi membantu anda semua mendapatkan idea untuk mencipta ruang kerja yang lebih efisyen kerana tatacara ini termasuk didalam kehidupan seharian kita. LETS GO! 

IMG-0451.jpg

Cute kan lamp ni ada seketul dinosour hehe!

IMG-0450.jpg

Water bottle ni comel sangat sebab ada satu small pig kat dalam cap dia hehe!

IMG-0447.jpg

Tadaa! Inilah hasil idea saya yang bertajuk 'Bagimana mencipta ruang kerja yang produktif. Barang-barang didalam gambar ni semuanya available kat bunkuya tau kecuali laptop ngn buku tu hehe!

Well, saya berharap video ini akan memberi manfaat kepada semua yang menonton. Thank you so much yang sudi membaca blog saya. Disini saya sertakan link video tersebut. Semoga bermanfaat! Love you all. Ok bye ^.^

Jum tengok video penuh disini https://www.youtube.com/watch?v=A53bZSjnTL4



Older post Newer post

Your Cart

Your cart is currently empty.

Continue browsing here.